Mooi & Zo Skincare

 Visagie

Bij Mooi&Zo Visagie kunt u terecht op het gebied van professionele make-up. Fotoshoots, evenementen, bruidsmake-up of een persoonlijk make-up advies, Mooi&Zo Visagie haalt het mooiste in u naar boven.

Onderstaand biedt Mooi&Zo Visagie u een aantal mogelijkheden, natuurlijk zijn we u in overleg veel meer van dienst.

Mooi&Zo Visagie staat voor kwaliteit en vakmanschap en maakt uitsluitend gebruik van professionele make-up van Make Up Studio en verzorgingsproducten van Nouvital.

Persoonlijk make-up advies

Vindt u het ook zo lastig om de perfecte make-up aan te brengen? Welke kleuren halen het beste in u naar boven? Hoe kunt u uw sterke kanten accentueren en uw mindere punten camoufleren?

Samen gaan we aan slag om dat uit te zoeken. In deze workshop wordt u stap voor stap opgemaakt. De visagiste adviseert u zodat u thuis de make-uptechnieken kunt toepassen.

     

€35

Avond- of gelegenheidsmake-up

Heeft u een speciale gelegenheid, of een gezellig avondje uit en u wilt er fantastisch uitzien? Mooi&Zo Visagie laat u stralen. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Smokey eyes, nepwimpers, we halen alles uit de kast.

     

€25

Bruidsmake-up

Op een van de mooiste dagen van uw leven wilt u er natuurlijk op uw mooist uitzien. Mooi&Zo Visagie staat geheel tot uw beschikking, het is immers uw dag. Inbegrepen is een proef make up. We proberen van alles uit, totdat u helemaal tevreden bent. Op de grote dag zal de visagiste bij u op locatie komen.

Natuurlijk is het mogelijk om (schoon)moeder, (schoon)zus en/of vriendin ook te voorzien van een feestelijke make up. Zelfs een geheel andere look voor het feest ´s avonds behoort tot de mogelijkheden.

     

€99

Glamour fotoshoot voor 2 personen

In samenwerking met fotostudio Happy2CU biedt Mooi&Zo Visagie u een prachtige glamour fotoshoot.

U krijgt onder het genot van een hapje en drankje een professionele make up. Gaat u voor een echte divalook of houdt u het liever neutraal, alles is mogelijk. Indien gewenst zal de visagiste u ook adviseren over gezichtsverzorging en het gebruik van make-up. Natuurlijk mag een mooi kapsel niet ontbreken, ook hier zijn er tal van mogelijkheden.

Vervolgens wordt u verwacht bij fotostudio Happy2CU, gevestigd op enkele minuten loopafstand. De resultaten worden bewerkt en u krijgt alle goedgekeurde foto´s digitaal en in een hoge resolutie aangeleverd.

     

€150

Glamour fotoshoot voor 4 personen

Zoals boven omschreven maar dan voor 4 personen.

€199